Julkaistu Jätä kommentti

Alushousut kookkaammalle varustukselle.

Miesten alushousut isomunaiselle miehelle.

ALUSHOUSUT KOOKKAMMALLE VARUSTUKSELLE

Tänään on aika ajatella heitä, jotka ovat keskiarvon yläpuolella. “On siunaus, mikäli mies on varusteltu isolla munalla ja valtavilla kasseilla.” Tämä on melko yleinen mielikuva ja fantasia, mutta kaikilla on aina kääntöpuolensa. Yksi näistä on varmasti vaikeus valita mukavat, tarpeeksi tukea antavat ja ilmavat alushousut, jotka sopisivat urheiluun ja kaikenlisäksi näyttävät vielä hyvältä.

Miesten alushousuissa ei ole olemassa erillisiä “kuppikokoja”, vaan valmistajat olettavat että saman koon alushousuja käyttävät ovat samankokoisia myös varustukseltaan. Tämän vuoksi miehien saattaa olla toisinaan vaikeaa löytää itselleen sopivia alushousuja. Toisissa miesten kalsareissa ei ole juurikaan enempää tilaa mitä naisten pikkareissa. Netti on kuitenkin pullollaan brändejä joiden miesten alushousuista löytyy tilaa ihan riittävästi. Myös sille isommalle nahkanuijalle.

Etupussin koko ja muoto

Aivan aluksi kannattaa alushousujen ostossa kiinnittää huomiotta etumuksen pussiin. Riippumatta alushousujen mallista, varmista, että etupussin koko on riittävän suuri ja siinä on ergonomisesti muotoiltu etupussi, joka antaa tarvittavan tuen.

Push-Up malliset, erillisellä kalutaskulla varustetut alushousut sopivat hyvin heille joilla on isot, vaeltavat ja hikoilevat säkit, joilla on tapana liimaantua reisiin. Asennon korjailu on yleensä melko huomiota ja paheksuntaa herättävä operaatio. Push-up alushousuissa on erillinen tasku, joka pitää nyytit ja reidet erillään toisistaan. Boonuksena Push-up alushousut kohottavat varustusta ja saa sen näyttämään entistä suuremmalta.

Malli vaikuttaa tukeen ja liikkuvuuteen

Lahkeettomat briefs malliset alushousut sopivat hyvin jokapäiväiseen pukeutumiseen ja urheiluun. Ne antavat tukea, jolloin penis ja kivekset istuvat napakasti alushousuissa. Kaikki pysyy siellä missä niiden pitääkin. Pienessä sumpussa ja hikisessä myttyrässä.

Toiset käyttäjät kokevat briefs malliset alushousut liian ahdistavina ja kaipaavat enemmän liikkuvuutta. Vaikka bokserit eivät tarjoa samanlaista tukea kuin briefs alushousut, bokserit antavat paljon enemmän tilaa ja vapauden liikkua. Vapaudella on myös hintansa, sillä liikuntaa harrastaessa paketti hankaa edes takaisin, eikä aina niin kovin kiihottavalla tavalla. Tästä seuraa hiertymiä nivusiin ja kivesten alueelle. Lyhytlahkeisten bokserien lahkeet saattavat kivertyä ylös, jolloin hepinpää kurkkii puntista ulos. Isokiveksisillä miehillä on myös vaarana, että istuessaan sitä on kaksin kerroin.

Rohkeammille käyttäjille on tarjolla myös jockstrapit ja tangat. Ne antavat boksereita enemmän tukea etumukselle, mutta samalla ilmanvaihto pelaa. Syvä pyllistys tai pukuhuoneessa tapahtuva vaatteiden vaihto herättää varmasti mielenkiinnon kanssaihmisissä.

Oikea materiaali estää hikoilun

Käytä joustavia ja hengittäviä mikrokuitukankaita. Ne ovat perinteisiä puuvillakankaita hengittävämpiä, antavat ilman vaihtua ja pitävät sinut ja pikkukaverisi kuivana. Joustava materiaali antaa myös tarvittavaa tilaa stondiksen yllättäessä. Markkinoilla on olemassa myös verkkokankaasta valmistettuja alushousuja, joiden hengittävyys on mitä mahtavin. Tosin julkisella paikalla tämäkin valinta saattaa herättää mielenkiintoa.

Eipä tämä oikeiden kalsarien valinta nyt ihan yksinkertaiselta hommalta vaikuta. Hyvät alushousut harvoin löytyvät helposti ja halvalla. Paras vaihtoehto on kokeilla erilaisia tyylejä ja merkkejä kunnes löydät sellaiset, jotka ovat sinulle mukavimmat ja toimivat parhaiten. Kaikissa malleissa on hyvät ja huonot puolensa ja valinta on aina kompromissien tekoa.

Osallistu keskusteluun

Oletko sinä, puolisosi tai ystäväsi keskivertoa kookkaammin varustettu? Oletko jo löytänyt juuri sinulle sopivat kalsarit? Osallistu keskusteluun ja kerro kokemuksistasi ja jaa parhaat vinkit kommenttikentässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.