Julkaistu 2 kommenttia

Andrew Christian

ANDREW CHRISTIAN

Andrew Christian on Amerikkalainen miesten alushousuja, uima-asuja ja urheiluvaatteita valmistava yritys, joka on nimetty perustajansa ja nykyisen pääsuunnittelijansa mukaan. Tänä päivänä brändin alusvaatteet ovat maailman kuulut ja niitä myydään kaikkialla ympäri maailmaa.

Henkilönä Andrew Christian on tuttu myös viihteestä. Hän on esiintynyt mm. The Fashion Show, Millionaire Matchmaker ja RuPaul’s Drag Race tv-ohjelmissa.

Brändin alusvaatteet ovat rohkeita, innovatiivisia, provosoivia ja seksikkäitä. Ainutlaatuinen on täydellinen sana kuvaamaan niitä. Brändi tuo markkinoille joka kuukausi uuden vaatemalliston. Kaikki mallit ovat kertaluontoisia ja myynnissä vain rajoitetun ajan, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Andrew Christianin tuotteet ovat alusta asti olleet erityisen suosittuja seksuaalivähemmistöjen keskuudessa. Brändin tyyliin kuuluu suunnitella ja näyttää räväkkää seksuaalisuutta, joka ei pyytele sitä keneltäkään anteeksi. Andrew arvioi että tämä on myös yksi yrityksen menestystekijöistä.

Historia

Andrew on kotoisin Amerikan länsirannikolta, Kalifornian Fresno nimisestä kaupungista. Hän kiinnostui muotisuunnittelusta jo nuorena ja aloitti lukioikäisenä suunnitella ja valmistaa vaatteita itselleen ja kavereilleen. Lukiosta valmistumisen jälkeen hän muutti Los Angelesiin, jossa hän alkoi työskennellä muiden alan ammattilaisten kanssa oppiakseen ammattimaista muotisuunnittelua ja kaupantekoa.

Nuori Andrew aloitti vaatteiden myynnin vuonna 1997 paikallisessa vaatekaupassa. Oman yrityksen hän perusti vuonna 2001 ja alkoi luoda nykyisin tunnettua Andrew Christian vaatebrändiä. Niin kuin monen muunkin yrityksen, tämänkin ensimmäiset tilat sijaitsivat autotallissa. Alkuaikoina yritys keskittyi ainoastaan urheiluvaatteisiin. Valikoima kehittyi vuosien varrella yritys-erehdys menetelmällä. Muutamaa vuotta myöhemmin brändin valikoimaan tulivat uima-asut. Niiden suosio kasvoi hiljalleen ja teki brändiä tunnetuksi.

Vuonna 2006 Andrew alkoi suunnitella miesten alusvaatteita. Vuotta myöhemmin markkinoille tultaessa niiden suosio kasvoi räjähdysmäisesti ja ne tekivät muotisuunnittelijasta maailmalla kuuluisan. Juuri alushousuista tuli myöhemmin koko brändin käyntikortti ja ylivoimaisesti tunnetuin tuoteryhmä. Sittemmin yrityksen liiketoiminta ja suosio ovat nousseet pilviin.

Yrityksen logo

Andrew Christianin logossa on valkoinen risti punaisella vaakunapohjalla. Suunnittelija on kertonut sen olevan sanaleikki hänen sukunimestään, joka tarkoittaa englanniksi myös kristittyä. Hän valitsi logokseen yleisen tasakulmaisen ristin välttääkseen sen uskonnollista merkitystä. Suunnittelija halusi tehdä logosta yksinkertaisen ja jättää siihen jonkinverran tulkinnanvaraa. Logo onkin yhdistetty aika-ajoin mm. sveitsin lippuun ja hengenpelastajien valkoiseen ristiin.

Innovatiivistä alushousujen muotoilua

Andrew on kertonut ammentavansa inspiraationsa alushousuihin miehen kehosta. Hän testaa kaikki alushousumallit aina ensin itse ennen kuin päästää ne markkinoille. Rohkean visuaalisen tyylin lisäksi hän on myös omistautunut auttamaan miehiä parantamaan etumuksen profiilia innovatiivisella suunnittelulla.

Almost Naked

Almost Naked on yrityksen suosituin alushousumalli. Nämä alushousut pyrkivät luomaan tunteen, että sinulla ei olisi alushousuja ollenkaan päällä. Niihin on ommeltu anatomisesti muotoiltu, miehen sukupuolielimien muotoja myötäilevä etupussi, joka antaa varustuksesi laskeutua luonnollisesti. Nämä alushousut eivät purista sukukalleuksiasi, vaan ne pyrkivät antamaan mahtavan vapaudentunteen, jolloin sinun ei tarvitse olla korjailemassa varustuksesi asentoa. Etupussin kupera muotoilu ohjaa varustustasi kehosta eteenpäin, joka saa sen näyttämään hieman isommalta ja parantaa samalla myös ilman kiertoa, joka vähentää hikoilua.

Show-It

Show-It malliston alushousujen ja uima-asujen etupussi on varustettu erillisellä hevosenkengänmuotoisella taskulla, joka kohottaa miehistä varustusta tuoden sen esiin ja saaden sen näin näyttämään suuremmalta.

Nykyisen kaltaiset miesten Push-Up alushousut on alunperin Andrew Christianin innovaatio, josta muut brändit ovat ottaneet esimerkkiä. Idean sen muotoiluun hän sai alunperin ollessaan punttisalilla.

Shock Jock

Shock Jock malliston alushousujen ja uima-asujen etupussi sisältää taskun pehmeälle toppaustyynylle, joka auttaa suojaamaan sukukalleuksia sekä antaa lisäkokoa alushousujen etuvarustukselle. Toppaus pitää etupussin muodon ryhdikkäänä ja estää sen ryppyyntymisen. Alushousuja on mahdollista käyttää ilman toppaustyynyä, jolloin etupussissa on reilusti tilaa isommallekkin varustukselle.

Alushousujen omaleimainen ulkoasu.

Vibe-mallisto on erityisesti urheiluun suunniteltu mallisto, johon kuuluu alushousujen lisäksi paljon myös urheiluvaatteita. Vibe- alushousuissa käytetään paljon verkkokangasta parantamaan tuotteiden hengittävyyttä. Kankaat on valmistettu keinokuitumateriaaleista, jotka ovat kevyitä ja kuivuvat todella nopeasti. Värisävyinä käytetään hillittyjä värejä, jota täydentää sporttinen kontrastia tuova tehosteväri.

Massive-sarjan alushousut ovat muotoilultaan näyttävät ja huomiota herättävät. Niistä löytyy paljon kimaltavaa pintaa, silmiin pistäviä värisävyjä ja ripaus leikkisyyttä. Osassa tuotteista käytetään hyväksi digitaalista tekstiilitulostamista, jolla aikaansaadaan kirkas värintoisto ja erittäin yksityiskohtaiset kuviot. Tämä sarja on luotu heille, jotka haluavat erottua massasta ja pukea jotakin arkikalsareista poikkeavaa.

Tuhmaakin tuhmempi FUKR on mallisto, joka saa rohkeammankin käyttäjän posket punottamaan. Se on Andrew Christianin mallistoista kaikkein provosoivin ja mielikuvituksellisin. Tämä mallisto on suunniteltu kaikille niille tuhmemmille pojille, jotka eivät pienestä hätkähdä. FUKR mallistoon kuuluu paljon paljasta pintaa, nahka- ja lateksijäljitelmiä sekä mielikuvituksellisia alusasuja, joita et edes tiennyt tarvitsevasi. Vyötäröresorissa komeilee FUKR-teksti, joka vihjailee jo päälihousujen välistä, että nyt ei käyttäjällä ole aivan peruskalsarit jalassa.

Yhdessä teemme maailmasta paremman.

Yhtiöllä on kaksi hyväntekeväisyyskampanjaa, joilla kerätään lahjoituksia alushousuostojen yhteydessä.

Project Happy-tuotteiden tuotto käytetään ympäristön suojeluun ja eläinten monimuotoisuuden säilyttämiseen, sekä ihmisoikeuksian parantamiseen.

Project LOVE-tuotesarjan lahjoitukset me nevät seksuaalivähemmistöjä tukevaan toimintaan.

Trophy Boys mallit

Alushousujen lisäksi brändi tunnetaan myös seksikkäistä alusvaatemalleistaan. Brändi kertoo, että ulkonäkö on toki tärkeä asia malleja valittaessa, mutta vaikka malli olisi fyysisesti täydellinen, joskus fanit eivät vain reagoi heihin. Fanit rakastavat malleja, joilla on suuri persoonallisuus, jotka osaavat pitää hauskaa ja eivät ota itseään liian vakavasti. Täydellinen AC-malli on söpö poika, joka omaa kuitenkin sen tuhmemman puolen. Moni AC-malleista onkin ollut mukana myös tekemässä aikuisviihdettä.

[metaslider id=”4837″]

Haluatko sinä Andrew Christian alusvaatemalliksi? Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen: modelsearch@andrewchristian.com

Oletko jo kokeillut Andrew Christianin tuotteita?

Oletko sinä jo kokeillut Andrew Christianin alushousuja tai uima-asuja? Onko löytynyt jo omat suosikkimallit vai onko jokin muu merkki enemmän sinun mieleesi? Osallistu keskusteluun ja kerro kokemuksistasi ja jaa parhaat vinkit kommenttikentässä.

2 ajatusta kohteelle “Andrew Christian

  1. Olen kokeillut! Almost Nakedit hommasin ja tunne niissä oli ensialkuun melko jännä. Pili tosiaan heilui melko valtoimenaan. Enpä ehkä urheiluun niitä käytä, mutta mukavaa vaihtelua perus boksereihin.

  2. Kalsarimerkkejä on päässyt kertymään matkan varrella aika liuta: Calvin Klein, 2(x)ist, C-In2, Diesel, Addicted, Supawear, Pump, Helsinki Athletica, Bike, Joe Snyder… Ehdottomaan kärkeen ovat kuitenkin aina nousseet Andrew Christian ja AussieBum. Itse olen käyttänyt jockseja ihan arkikalsareina iät ja ajat. Aluksi ajattelin, että jocksit kuin jocksit ovat siistit, mutta käytön ja kokeilujen kautta opin pian huomaamaan, että varsinkin hyvä istuvuus on jokapäiväisessä arkikäytössä tärkeä valintakriteeri; ei pelkästään ulkonäöllisesti, vaan myöskin käyttömukavuuden kannalta. Ei ole mukavaa, jos tavara pyrkii tursuamaan ulos urheillessa. Eikä hyvä istuvuus ole huono juttu muussakaan käytössä. Eivät pyri kalsarit valumaan tiukkojenkaan farkkujen alla ja sepaluksen takanakin näyttäisi olevan sopivasti täytettä. Andrew Christianit eivät ole kertaakaan tuottaneet pettymystä, vaikka mallisarjoissa onkin selkeitä eroja. Varsinkin Show It -mallit ovat toimiva yhdistelmä hyvää istuvuutta ja miehistä näyttävyyttä, jota on turha edes yrittää piilotella. Myöskin Vibet ovat aika sporttiset ja näyttävät. Almost Naked sopii sen sijaan rentoon ja luonnolliseen tyyliin, kun ei edes ole tarvetta sen kummempaan korostukseen tai peräti liioitteluun. Laajasta mallistosta on ollut ylipäätään helppo löytää sopiva yhdistelmä seksikkyyttä ja sporttisuutta. Niinpä AC:n jockseja on aivan hyvin kehdannut käyttää myöskin yleisissä pukkareissa ja treenikavereiden nähden. Tämä kriteeri on tosin ainakin itselläni karsinut pois FUKRit, Massivet sun muut rohkeammat mallit. Mitä taas tulee uikkaripuoleen, niin niissäkin Andrew Christianit ovat olleet huiput. Kerrankin hyvännäköiset uikkarit, jotka soveltuvat myöskin ihan oikeaan uimiseen, ei vain rannalla makoiluun. Tosin kyllä AC:n uikkareissa kehtaa rannallakin olla; sen verran näyttävästi miehiset ominaisuudetkin pääsevät niissä oikeuksiinsa. Eivät tosiaankaan mitkään ujojen poikien marketuikkarit, mutta silti ihan soveliaat vaikkapa uimahalliin. Näissäkin Show It ja Almost Naked ovat olleet hyvä yhdistelmä istuvuutta, mukavuutta ja näyttävyyttä uikkarin mallista ja leikkauksesta riippumatta. Show It on kylläkin vähän ronski, mutta Almost Naked on juuri uskottavalla tavalla miehekäs. Muut mallit eivät sitten enää paljoa eroakaan perusspeedoista, joten sellaiset sopinevat myöskin vähän varovaisempaan makuun. Kaiken lisäksi AC:n kalsarit ja uikkarit kestävät käyttöä ja pesua uuden veroisina todella pitkään, joten suosittelen kokeilemaan. Voi olla, että sen jälkeen on vaikea enää löytää parempia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Andrew Christian

Andrew Christian Happy bokser.

Andrew Christian

Andrew Christian on perustajansa mukaan nimetty Amerikkalainen vuonna 1997 perustettu muotitalo Los Angelesissa. Tänä päivänä muotitalon tuotteita myydään ympäri maailmaa ja niiden suosio kasvaa kokoajan.

Yritys tunnetaan parhaiten innovatiivisestä designista, ajoittan kohuakin herättävistä mainoskamppanjoista sekä ennenkaikkea seksikkäistä alushousuista ja uima-asuista, jotka myötäilevät vartalon muotoja ja sisältävät paljon tilaa miehiselle varustukselle. Andrew Christian- tuotemerkillä myydään alushousuja, uima-asuja, koruja, vaatteita, ja asusteita. Pääsääntöisesti kaikkia tuotteita valmistetaan vain rajoitettu erä, jolloin ne ovat myynnissä ainoastaan niin kauan kun tavaraa riittää.

Suosituimmat tuotteet

Yrityksen tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat:

Show-It:
Show-It malliston alushousujen ja uima-asujen etupussi on varustettu erillisellä taskulla, joka kohottaa miehistä varustusta tuoden sen esiin ja estää kassien takertumisen reisiin.

Shock Jock:
Shock Jock malliston alushousujen ja uima-asujen etupussi sisältää taskun pehmeälle toppaustyynylle, joka auttaa suojaamaan sukukalleuksia sekä antaa lisäkokoa alushousujen etuvarustukselle. Alushousuja on myös mahdollista käyttää ilman toppaustyynyä, jolloin etupussissa on reilusti tilaa isommallekkin varustukselle.

Almost Naked:
Tuotemerkeistä ehkä tunnetuin on anatomisesti optimoitu Almost Naked-mallisto. Tämän malliston alushousuissa ja uima-asuissa on pehmeä luonnollisesti laskeutuva etupussi, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman miellyttävän tunteen, aivan kuin olisit alasti.

Trophy Boy:
Trophy Boy mallisto on suunniteltu miehille, jotka on varusteltu hieman kookkaammalla varustuksella. Alushousujen ja uima-asujen etupussi on normaalia Show-It mallistoa tilavampi. Resorissa komeileva Trophy Boy -teksti kertoo kaikille Andrew Christian faneille, mitä käyttäjän konepellin alta löytyy.

Maksuton toimitus yli 50 euron tilauksille.