Julkaistu 2 kommenttia

Kuka ostaa sinun kalsarisi?

KUKA OSTAA SINUN KALSARISI?

Näin joulun aikaan on hyvä pohtia sitä kuka ostaa miesten kalsarit? Alushousut ovat miehelle usein se joulun yleisin kestolahja, konvehtien ja sukkien lisäksi.  Alushousut voivat olla mitä paras lahjaostos, mikäli ostaja tietää mitä on tekemässä ja minkälainen malli ja merkki lahjan saajaa miellyttää. Kalsarit on parhaimmillaan hyödyllinen käyttöesineitä, joita melkeinpä kaikki meistä käyttää. Useimmiten se sopii myös krääsää vältteleville henkilölle. Alushousut onkin ostajalle usein se helpoin valinta, mutta aina valinta ei osu täysin nappiin.

Miehet vaateostoksilla

Miesten kiinnostus ulkonäköön ja pukeutumiseen kasvaa kovaa vauhtia. Mielikuva siitä, ettei miehiä kiinnosta vaatetus ja pukeutuminen alkaa olla nykypäivänä historiaa. Erityisesti nuoret miehet ovat kiinnostuneita ulkonäöstä ja vaatetuksestaan. Pukeutumisesta onkin tullut tärkeä itsensä ilmaisemisen keino ja tapa tuoda esiin omaa persoonallisuutta. Toki niitäkin miehiä löytyy maastamme vielä paljon, jotka tuskastuvat vaatekaupassa ja antavat puolisonsa tai äitinsä hoitaa koko asian puolestaan.

Miesten alushousut ovat pitkään olleet sukkien tapaan pelkkä oheistuote. Tänä päivänä kuluttajat vaativat alushousuilta paljon enemmän ja entistä harvempi valitsee marketin halvimman pakettitarjouksen. Monelle on myös tärkeää, että resorissa komeilee tietyn brändin logo. Perinteisten boksereiden ja brief alushousujen rinnalla tangat ja jockstrapit kasvattavat suosiotaan suomalaismiehen vaatekaapissa. Moni kuluttaja on myös enenevissä määrin siirtänyt alusvaateostoksensa verkkokauppaan.

Alushousut lahjana

Vaikka pehmeät paketit eivät yleensä ole niitä kaikkein halutuimpia, niin alushousut voivat olla mitä mainioin lahjaostos. Joululahjoihin liittyy paljon odotuksia ja joulu on täydellistä aikaa antaa kumppanillesi erityistä huomiota. Alusvaatelahjaa varten joutuu aina näkemään jonkin verran vaivaa, löytääkseen lahjan saajaa miellyttävän mallin. Tämän vuoksi sitä ei kannata jättää viimeminuuteille.

Jotta onnistut ostamaan miellyttävän lahjan tee pieni taustatutkimus ennen lahjan ostoa. Kurkkaa lahjan saajan alusvaatelaatikkoon ja päättele minkälaisista alusvaatteista hän pitää. Alusvaatteiden ostamisen suurin haaste piilee oikean koon löytämisessä. Koko saattaa myös vaihdella merkeittäin, mikä luo ylimääräistä haastetta lahjan ostoon. Vertaile eri valmistajien kokotaulukkoja, löytääksesi oikean kokoiset alushousut.

Pikkutuhmaa makuhuoneeseen

Puolison ostamat uudet ja vähän erikoisemmat alushousut voivat olla mukava piristysruiske makuuhuoneeseen. Seksikkäiden alusvaatteiden ostaminen kertoo lahjanantajan ajatuksista paljonkin. Tällaisen lahjan pakannut henkilö viettäisi mielellään seuraavan yön kainalossasi.

Nykypäivänä alushousuja löytyy joka lähtöön. On hyvä pohtia haluaako antaa lahjaksi jotain tuttua ja turvallista, vai kenties jotain ihan uutta ja rohkeaa. Jokaisella on oma henkilökohtainen mielikuvansa siitä, minkälaiset alushousut mielletään seksikkäiksi. Toisille riittää, että alushousut ovat ehjät ja siistit. Toiset haluavat jotakin paljon eksoottisempaa.  Kannattaa selvittää myös puolison makumieltymykset, jottei lahjasta tule hänelle kiusallinen taakka.

Kuka ostaa sinun kalsarisi?
  • Lisää vastaus

Kuka ostaa sinun kalsarisi? Onko sinusta mukava saada lahjaksi alushousuja? Onko tullut hittejä tai huteja? Osallistu keskusteluun ja kerro kokemuksistasi ja jaa parhaat vinkit kommenttikentässä.

2 ajatusta kohteelle “Kuka ostaa sinun kalsarisi?

  1. Itse ostan omat kalsarini. Koen alushousut tietyssä mielessä sen verran henkilökohtaiseksi vaatekappaleeksi, etten halua muiden sotkeutuvan asiaan. Minulla on nykyään melko vaativa maku, enkä suostu käyttämään enää muuta kuin mikrokuitua. Sain aikoinaan joululahjaksi Seppälän satiinibokserit. Eivät todellakaan olleet meikäläisen tyyppiä. Farkut liukui jalasta kokoajan liukkaan materiaalin takia ja vehjettä sai olla kokoajan korjailemassa paikoilleen. Muutaman kerran käytin, minkä jälkeen lensivät roskiin. Ei lahjakalsareita minulle kiitos. Otan mielummin niitä konvehteja.

  2. Jo yläkouluikäisena äiti, ja myöhemmin joulupukki sun muut lahjoja antavat tahot, ovat kalsarilaatikkooni kurkistettuaan tulleet kaikki samaan lopputulokseen: ostakoot vain itse kalsarinsa. Itsekin myönnän, että makuni on sen verran vaativa, ja ehken joidenkin mielestä rohkeakin, että ovat jättäneet kalsarihankinnat suosiolla omaksi huolekseni. Minusta puolestaan on taas aina ollut ihan kiehtovaa piipahtaa maailmalla matkatessa tavaratalon kalsariosastolle katsomaan, josko sieltä löytyisi jotain jännää jalkaanvedettävää. Näin varsinkin ennen nettikaupan aikaa. Nykyisin netistä löytyy tietenkin helposti omaan makuun mieleistä allepantavaa. Niinpä joulupukki voikin kaikessa rauhassa mennä sen Prisman bokserihyllyn ohi muille osastoille lahjoja valkkaamaan. Ja minä puolestani voin kurkata täältä, olisiko jotain uutta ja vähän erilaisempaa tilattavaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.