Vaihto ja palautus

VAIHTO JA PALAUTUS

Toisinaan asiakas katuu ostostaan ja haluaa palauttaa tuotteen tai vaihtaa sen toiseen. Tarjoamme 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille ja myyntikuntoisilla tuotteilla, sillä toivomme asiakkaan olevan aina tyytyväinen tekemiinsä ostoksiin.

Näin palautat tuotteet

PAKKAALÄHETÄ*ILMOITA
Pakkaa tuotteet hyvin, niin että ne säilyvät ehjänä kuljetuksen ajan. Lähetä palautus osoitteeseen:

Roptrox Oy
Helatehtaankatu 3 B 29
00700 Helsinki

Ota meihin yhteyttä ja ilmoita tekemästäsi palautuksesta. 

Lisätiedot
*Palautuksesta aiheutuvat postimaksut jäävät asiakkaan maksettavaksi. Suosittelemme pakkaamaan palautukset niiden alkuperäiseen lähetyspakettiin. Säilytä aina palautuskuitti, sillä lähetyksen kadotessa emme voi korvata tuotetta, mikäli palautuskuittia ja todistusta palautuksesta ei ole. Asiakaspalautukset kulkevat tavallista postia hitaammin. Tavanomainen kuljetusaika saattaa olla jopa 8 arkipäivää. Käsittelemme palautukset viimeistään 2 arkipäivän kuluessa palautuksen vastaanotosta. Palautus suoritetaan käyttäen sitä maksutapaa, jota asiakas käytti ostoksensa maksamiseen.

Palautusehdot
Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana eli sitä on esimerkiksi käytetty, tuote on likaantunut tai tuote on pesty, emme hyväksy palautusta. Tuote on myyntikelvoton myös siinä tapauksessa, että siitä on irrotettu tuotelaput tai se palautetaan ilman myyntipakkaustaan tai myyntipakkaus ei ole ehjä. Myyntikelvottomasta tuotteesta ei palauteta rahaa. Puutteellisesta paketoinnista aiheutuvat vauriot tuotteelle voivat vaikuttaa maksettavaan palautukseen, mikäli tuote vahingoittuu kuljetuksessa.

Katso myös Toimitus- ja palautusehdot